De andre siger

Hannes analyse var knivskarp! Det var lige nøjagtigt, hvad jeg havde brug for at høre, så kan kan fortsætte mit arbejde i den rigtige retning.”

“Jeg er utroligt glad for din facon – du er no-nonsense, men på en kærlig og konstruktiv måde”.

Lise Halskov

Onlinehaj.dk

Hanne er pædagogisk..… og jeg anbefaler hende gerne til alle selvstændige, der ønsker en seo-optimeret hjemmeside, der sælger produkter og ydelser pga. det gode indhold og ikke annonceringen.

“Ved at bruge Hanne til mine SEO-opgaver har det frigivet mig tid til mine kerneydelser. … det giver mig tryghed at vide, at Hanne tager sig professionelt af opgaven.”

Bettina Vestergaard

Skilsmissekonsulenten.dk

“Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO….”

 

Hanne har givet mig overblik over, hvad jeg skal arbejde med for at løfte min SEO, og jeg har endda fået en helt specifik plan at arbejde efter. Det gør, at jeg kun skal bruge min tid på noget helt specifikt i forhold til min SEO og ikke bruge tid på, at finde ud af hvad jeg skal gøre.

Det aller bedste ved Hanne er, at hun forklarer hvor simpelt det egentlig er, og at hun har udarbejdet en to-do liste til mig, så jeg ikke spilder min tid.

Jeg er tidligere blevet lovet ‘guld og grønne skove’, når jeg har har været i kontakt med bureauer, men Hanne lover ikke mere end hun kan holde og hun er bund ærlig. – SEO virker ikke fra den ene dag til den anden og hun (eller nogen andre) kan ikke love specifikke resultater indenfor x-antal mdr.

Jeg kan varmt anbefale Hanne til virksomheder der gerne vil hæve niveauet på deres SEO, specielt små og mellemstore virksomheder, hvor mange opgaver ikke har en specialist ansat til formålet.

Trine Tømmerås

www.trinetoemmeraas.dk

“jeg fik også et bonus tip til at komme videre…..”

Det er guld værd, at få på et spørgsmål, når der er noget, der driller. SEO er ikke altid helt let at gennemskue, så at kunne ringe til Hanne og ikke bare få et virkeligt kompetent svar, men også bonustips til at komme videre, er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Hanne, og vender helt sikkert også selv tilbage.
 

Helle Bentzen
www.hellebentzen.dk

“Hvad ville du gerne have min hjælp til, Therese”?

Jeg havde ikke den rigtige mavefornemmelse for min webshop, som jeg har overtaget for ½ år siden, der var bare en masse, som generede mig, kunne bare ikke sætte ord på det.

 

Nu har jeg fået sat ord på, hvad det er ser skal ændres på webshoppen, og i mine nyhedsbreve, så de henvender sig til min kundetype.

Hanne du er nem at arbejde sammen med og fyldt med gode ideer.

Jeg synes, at jeg har fået en meget bedre mavefornemmelse og er sikker på, at jeg kan udrette store ting med min nye viden – jeg er ihvertfald klædt på til det nu.

Therese
kukuk.dk

“Kære Hanne, jeg lige sige tak for i dag.
Du kom og var en gave for os. Du har et særligt talent og jeg er meget taknemmelig for at du brugte det på os i dag ❤️
Som du måske har set så er jeg allerede igang på Insta. Det virker sgu”?

Tak for i dag.

Julie
JegermorApp

 

“Det har været fantastisk”

Jeg har virkelig haft en følelse af, at du har 100% styr på det, du laver. Og måske netop derfor har overblik og overskud til at sætte dig ind i mit udgangspunkt.

Jeg synes, det har været et meget tillidsskabende og seriøst forløb. Vores samtaler vekslende med dine fine tips og rapporten, har været meget brugbare!
Jeg er visuelt orientering, så det har fungeret top-godt at se dine tips og anbefalinger på skrift og så have mulighed for at spørge mere ind til  detaljerne, når vi har talt sammen”.

Lene

Aboutnow.com

Har du brug for at vide om vi to er et godt match? Lad os starte med en snak

Klik her og book din samtale her